Rólunk mondták -

Dr. Bajor Judit, a FIGAMU elnöke

A Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportja (FIGAMU) 2005 nyarán nagy lendülettel vágott bele a Munkacsoport I. kongresszusának megszervezésébe. Kerestük azt a kongresszusszervező partnert, aki segítségünkre lehet a lebonyolításában. Olyan céget szerettünk volna, aki a szakmai tudás és megbízhatóság mellett kimondottan a fiatalok igényeinek tud megfelelni. Több jelentkező közül választottuk ki a Mis and Bos Kft-t. Veres Emese és Tihanyi Barbara az első találkozásunkkor meggyőzött bennünket arról, hogy fiatalos lendületükkel, optimizmusukkal alkalmasak lesznek a feladatra. A készülődés hónapjai alatt a közös tervezgetés, a felmerülő problémák megoldása során a munkakapcsolat barátsággá alakult. 2006 áprilisában rendezett I. kongresszusunk várakozáson felüli sikerében nagy szerepe volt a Mis and Bos csapatának. 2007-ben Kecskeméten, a FIGAMU II. Konferenciáján már összeszokott team dolgozott. A fáradhatatlan, mindig mosolygós, lehetetlent nem ismerő két lányt a résztvevők elégedettsége dicsérte. Azóta több kisebb rendezvényünk lebonyolításában segítettek, mindig új ötletekkel. Jelenleg már a III. kongresszus szervezésén dolgozunk együtt, reméljük, közös munkánk sokáig eredményes lesz.

Zsolt Török, MD Clinical Marketing and Outcome Specialist

Vidám csapatunk izgatottan várta a részben titkosan szerveződő programot. A napsütötte februári reggelen kisbusz jött értünk a szállásra. A lányok, úgy is mint a nap szervezői, egy dombtetőn vártak, a háttérben forraltboros sátor, némi sós aprósütemény, sült gesztenye társaságában, körülöttünk mező, illetve egy régi szovjet laktanya maradványai. Rövid, ámde tömör és komoly kiképzést követően indult a paintball, amely kellő izgalmakról gondoskodott mindenki számára, néha megnehezítve annak eldöntését, hogy a hideg csíp jobban, vagy a lövedékek. Akinek nem volt ehhez mersze, az a kialakított pályán quadozhatott, vagy akár íjjal célbalövést gyakorolhatott. A legjobb az volt, hogy a program szervezői maguk is aktívan részt vettek a tevékenységben, ideértve a forraltbor fogyasztását is, amire a kissé hűvös időjárás teremtett kiváló alkalmat :) A néhány óra alatt kiválóan összebarátkoztunk, és persze végig jól éreztük magunkat, mindent kipróbáltunk. Sajnos a paintball lövedékek előbb-utóbb elfogytak, így be kellett rekeszteni a találkozást, de mindenki bízott abban, hogy ez nem utoljára történt. Mindenkinek ajánlani tudok egy ilyen, vagy hasonló kalandos napon való részvételt..! Számokban: Benyomás:5 Hozzáállás:5 Szervezés:5 Időjárás előrejelzés:5

Hárs Márton marketing-kommunikáció vezető - Photo hall

Hosszú évek óta meglévő üzleti kapcsolatunkat zártuk le korábbi rendezvényszervező cégünkkel, mikor 2006 végén először a Mis&Bos szervezte szokásos, évi partnertalálkozónkat. A sok felmerülő ötletnek, proaktivitásnak nem tudtunk ellenállni. Az este végére egyértelműen kiderült: jól döntöttünk. Azóta is bármikor számíthatunk a Mis&Bos-os lányokra, legyen szó bármilyen nagy eseményről, vagy csak egy-egy kreatív rendezvényötletről!

Takács László cégvezető, Udirea Kft.

Egy csodás, női páros! Számos ajánlatuk közül könnyen és gyorsan megtaláltam a számunkra megfelelő helyszínt. A 2006-os évzáró rendezvény lebonyolítása tökéletes volt, az általuk szervezett finom vacsorával, szórakoztató zenével, és remek táncosokkal… Nagyszerűen éreztük magunkat! Köszönjük szépen!

Hodossy Lajos üzletág-vezető - Roche Diagnosztika

Az első megbízásunkat csak próbának tekintettük. Nagy nemzetközi cégként először furcsa volt egy induló kis magyar céggel dolgozni, de hamar rájöttünk, ennek csak előnyei vannak számunkra. A lányok korrekt árat kínálva, kiemelkedően magas szinvonalú, személyre szabott szolgáltatást biztosítottank számunkra. Látszott a területen szerzett tapasztalat, és különösen nagy segítség volt az a rugalmasság, ahogy egy rendezvényen óhatatlanul felmerülő extra kéréseket, kívánságokat kezelték. A Mis&BOS teljes mértékben megfelel a Roche Diagnosztika belső szabályzatában megfogalmazott, beszállítókkal szemben támasztott magas minőségi követelményeknek. Ezért választjuk őket azóta is.