Rendezvénynaptár -

FIGAMU Endoszkópos Tréning II.


 

Kedves KolléganÅ‘, Kedves Kolléga!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának (FIGAMU) szervezésében, az MGT, az UEGF és az ESGE támogatásával 2011. november 11-12. között megrendezésre kerül a II. FIGAMU Endoszkópos Tréning.

 

A nemzetközi endoszkópos képzést gasztroenterológusok és asszisztensek számára hirdetjük, témája a gasztrointesztinális vérzés.

 

A kurzus célja, hogy a diagnosztikus endoszkópiában már jártas résztvevÅ‘k elsajátítsák a vérzéscsillapítás elméleti alapjait és az egész napos hands-on tréningen gyakorolhassák a vérzéscsillapítási módszereket. Az erlangeni modellen történÅ‘ gyakorlást elsÅ‘sorban a fenti kritériumnak megfelelÅ‘ fiatalok számára tudjuk biztosítani.

 

Az elÅ‘adások megtartására és a gyakorlati képzésre neves hazai és külföldi szakemberek vállalkoztak.

 

A képzés nyelve magyar, a külföldi résztvevÅ‘knek szinkrontolmácsolást biztosítunk. A kurzus CME akkreditációval rendelkezik.

 

A továbbképzést hazánk egyik legszebb egyetemi városában, Pécsett rendezzük, mely 2010-ben Európa Kulturális FÅ‘városa volt és az UNESCO a Világörökség részeként tartja számon.

 

A képzés részletes programja megtalálható a honlapunkon (www.figamu.hu).

 

Tudományos programmal kapcsolatos információ bajor.judit@freemail.hu bajor.judit@freemail.hu címen, a szervezéssel kapcsolatos információ pedig az  info@misandbos.hu info@misandbos.hu címen érhetÅ‘ el.

 

Sok szeretettel várjuk Pécsett, a FIGAMU 2011. évi Endoszkópos Továbbképzésén!

 

 

Üdvözlettel:

           

A FIGAMU VezetÅ‘sége

 


Időpont: nov 11, 2011 - nov 12, 2011
Helyszín: Corso Hotel, Pécs

Regisztráció

Program

Lásd: melléklet