Rendezvénynaptár -

Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának (FIGAMU) IX. Kongresszusa


Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportja 2014-ben már kilencedik alkalommal rendezheti meg éves konferenciáját.  A tavalyi év pozitív tapasztalatai alapján ismételten a régi helyszínen, Balatonalmádiban, a fiatal sebészek (FISESZ) éves kongresszusával egy idÅ‘ben tartjuk tudományos ülésünket.

A konferencia felvezetéseként rendezzük  „A kolonoszkópia új világa”  című kurzust,  melyet sokszínű képi dokumentáció és interaktív esetbemutatás tesz teljessé  hazai expertek moderálásával.

A kongresszus fÅ‘ témái a gasztroenterológiai sürgÅ‘sségi kórképek, a gyermekgyógyászat és gasztroenterológia közös kérdései lesznek,  a sebész kollégákkal közös szekcióban pedig a nyelÅ‘csÅ‘ és a gyomor malignus betegségeinek diagnosztikájáról, endoszkópos és sebészi terápiás lehetÅ‘ségeirÅ‘l értekezünk - ez utóbbi blokkot terveink szerint élÅ‘ demonstráció is színesíti majd.

Őszintén remélem, hogy a rendkívül sokszínű, sok tanulságot rejtÅ‘ tudományos program és a méltán híres társasági rendezvények idén is szép számú érdeklÅ‘dÅ‘t  vonzanak majd.  

Szeretettel várunk mindenkit, töltsük együtt április elsÅ‘ hétvégéjét a Balaton zöldülÅ‘ partján!

A szervezÅ‘k nevében:

Pák Péter

 

Elnök, FIGAMU


Időpont: ápr 4, 2014 - ápr 6, 2014
Helyszín: Balatonalmádi, Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****

Program